0 (312) 286 10 84 sercev@sercev.org.tr

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu Söyleşisi

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu Söyleşisi

MEV Gökkuşağı’nı Yeşile Boyadık Farkındalık etkinliği kapsamında tüm gün çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Öğleden sonra T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla söyleşi gerçekleştirdik.

Etkinlikte 47 yaşında lise diploması alan Ümithan Yılmaz’a diplomasını Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu takdim ederken; TİKAV’ın Uluslararası Otoritesi olduğu Uluslararası Gençlik Ödülleri programını başarı ile tamamlayan Yaşar Doğan’a plaketini ve sertifikasını SERÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Karakaş ve SERÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hülya Kırçuval takdim etti.

6 Ekim günü bizlerin yanında olan Axa Sigorta, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gökkuşağı Okulu, ODTÜ Koleji, Ayşe Abla Koleji, Emek Rotary Kulübü, Ortadoğu Hastanesi, Atakule, YDA, ATO, Milli Savunma Bakanlığı, Genel Kurmay Komutanlığı, Anıtkabir Komutanlığı, SERÇEV Engelsiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TİKAV, İyi Parti Çankaya İlçe Başkanlığı, AK Parti Kadın Kolları’na, T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na destekleri için çok teşekkür ederiz. 

Bir yanıt yazın